O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

[REZOLVAT] Reclamatie E4gle

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Aug 4, 2019
Messages
442
Reaction score
76
Location
0°N 0°E
TTDDGaW.png
Nick-ul tau: wakE
TTDDGaW.png
Nick-ul adminului pe care il reclami: E4gle
TTDDGaW.png
STEAM ID: STEAM_1:0:26552234
TTDDGaW.png
Data si ora: 24/08/20 / 22:39
TTDDGaW.png
Dovezile tale: https://laleagane.ro/forum/threads/825544-ACCEPTATA-Cerere-Unban-wakE
TTDDGaW.png
Alte detalii: Nu am vrut initial sa fac reclamatie dar cand mi se aduc acuze pe un limbaj de balta venit de la cineva care e aproape mai tanar decat steam-ul meu, am zis sa fac si asta.

Dupa cum se vede in cererea mea de unban, E4gle presupune ca am avut wallhack facand lock pe capul unor playeri acestia fiind dupa cutii. (se numeste, anticipare, reflex, experienta.) O dobandesti in ani. Adminul spune ca nu i-a functionat Instant Replay. Ca sa vezi, ce ghinion! Tot el spune ca a banat inca cativa jucatori pentru ca altii strigau pe server ca au coduri.

In primul rand, ar trebui sa iti moderezi limbajul ala inainte sa imi spui mie ca "miros a handel" pentru ca aici nu esti la tine pe maidan. In al doilea rand, te rog, nu ma ameninta cu "ai grija sa nu calci pe bec data viitoare" pentru ca sunt satul de admini ca tine. For your info sunt owner a 2 servere de CS pe aceasta comunitate si joc CS de mai bine de 12-13 ani adunat. Am jucat pe 1xxxx servere, am folosit toate codurile posibile cand eram un copil tampit ca altii, am trecut prin competitii, mix-uri samd. Sunt uns cu toate alifiile cum s-ar spune. Joc de placere, prietene.

Asa cum am mentionat si in cererea mea de unban, E4gle a banat alti 2 jucatori permanent in decurs de 10 min pe motive la fel de banale ca al meu - "esti vechi". De cand se dau ban-uri pe motive d-astea cand cineva are coduri? Dar poate sunt eu vechi si nu se mai procedeaza cum se facea odinioara. Anyways, probabil ca n-o sa pateasca nimic asta. Doar ca eu nu pot trece cu vederea ifosele astea venite din frustrarile adminilor care se regasesc si la mine pe server. Doar ca la mine pe server n-au a 2a sansa. Ii zbor instantaneu.
 
Last edited:

eaglee

leganar
Joined
Jul 26, 2016
Messages
277
Reaction score
19
Age
24
Location
Bucuresti
Re: Reclamatie E4gle

Probabil ca nu ar fi trebuit sa spun ca "mirosi a handel" , greseala mea, doar ca atunci cand pozezi in victima atunci cand stii foarte bine ca nu ai dreptate, mi se pare de cea mai joasa speta. Daca tot spui ca ai fost owner sau esti owner pe 2 servere de CS pe aceasta comunitate, inseamna ca ai fost pus in situatia mea.

Anyway, nu eu am inceput cu reprosurile. Ce vorba e asta? "din cauza impertitentilor de genul". Ti se pare ca e ok sa ma faci obraznic? Ti se pare ok sa imi spui ca serverele sunt goale din cauza oamenilor ca mine? Vezi ca vorbesti fara sa stii? Vorbeste cu ceilalti playeri de pe server si intreaba-i care este relatia mea cu ei. For your info, joc pe acest server, cu alte cuvinte pe aceasta comunitate de 5 ani, stiu foarte bine cum se gestioneaza un server.

Imi pare rau ca am reactionat cum am reactionat, dar vezi tu, si tu ai fost pornit sa ma insulti de la bun inceput. Nu mai am 5 ani sa ma faca pe mine nu stiu cine, impertinent.

Ai facut un alt post ca sa ce? Sa ma insulti din nou. Sa imi zici ca n-am experienta in CS (si eu ma joc de 12-13 ani stai linistit), sa imi zici ca n-am experienta in a admina "sunt owner a 2 servere de CS pe aceasta comunitate" (si eu la randul meu pot spune ca am fost admin de multe ori pe mai multe servere), sa imi zici ca banez pe motive banale (si daca am dat reason stupid care e problema? stiu foarte bine eu ce am vazut, codul tot cod ramane, indiferent de motiv), sa imi zici ca sunt frustrat (ce sa vezi, imi faci alt post cand problema ta a fost rezolvata). Incerci sa ma sabotezi "Ii zbor instantaneu" :))))).

Prietene, chiar a fost penibila postarea ta.

Nu vad rostul sa las acest post deschis.

T/C.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top