O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 electroNic se transfera la Virtus.pro

electronic-vp.jpg


@Virtus.pro a anuntat transferul superstarului celor de la Cloud9 — Denis "electroNic" Sharipov. Acesta il va inlocui pe Nikolay "⁠mir⁠" Bityukov in rosterul activ. Mutarea surpriza vine dupa un 2024 dificil pentru Virtus.pro pana in acest moment. Nu a reusit sa iasa din play-in-ul IEM Katowice si s-a clasat in afara playoff-ului la PGL Major Copenhagen.

Odata cu sosirea lui electroNic, VP cauta, fara indoiala, sa isi consolideze puterea de firepower, deoarece mir fusese cel mai slab cotat jucator al lor cu un rating de 0,97 impotriva opozitiei din top 30 in CS2. La prima vedere, pare o potrivire buna in ceea ce priveste rolurile, electroNic ocupand multe dintre aceleasi pozitii pe fiecare harta, desi este un jucator mult mai agresiv in general decat mir.

Urmatoarul eveniment a celor din Virtus.pro va fi la ESL Pro League Season 19, unde au fost plasati alaturi de FaZe si Cloud9 in Grupa A, desi nu este inca clar daca se vor folosi de serviciile lui electroNic la turneul din Malta.

electroNic a petrecut anterior mai putin de un an in Cloud9, la care s-a alaturat impreuna cu Ilya "Perfecto" Zalutskiy de la Natus Vincere in luna iulie a anului trecut pentru a crea o echipa care se asteapta in general sa domine competitia. Totusi, asteptarile nu au intalnit realitatea, Cloud9 nereusind sa treaca de sferturile de finala la mai multe evenimente inainte ca Dmitry "sh1ro" Sokolov sa decida sa se puna singur pe banca. Acest lucru i-a lasat fara un AWPer, intr-o problema de rol criticata pe scara larga, care a ramas nerezolvata in ultimele sase luni.

Odata cu plecarea lui electroNic, Cloud9 are acum posibilitatea de a semna un AWPer, dar nu si-a facut inca planurile clare.



hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top