O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS Rockstar Games achizitioneaza Cfx.re — producator al modurilor FiveM si RedM

rockstar-x-cfx.png


Rockstar Games a anuntat in cursul zilei de vineri ca a achizitionat Cfx.re, echipa din spatele modurilor FiveM pentru GTA V, respectiv RedM pentru Red Dead Redemption 2, doua moduri extrem de populare care ofera experiente multiplayer personalizate in ambele jocuri. Achizitia echipei Cfx.re de catre Rockstar, spune studio-ul, "ii va ajuta sa gaseasca noi modalitati de a sprijini aceasta comunitate incredibila si de a imbunatati serviciile pe care le ofera dezvoltatorilor si jucatorilor."

Grand Theft Auto 5 si Red Dead Redemption 2 au deja componente multiplayer robuste, dar FiveM si RedM merg mai departe, permitand jucatorilor sa foloseasca vehicule, harti si arme personalizate si sa locuiasca in aceste lumi de joc ca practic oricine. Vineri, la momentul publicarii, site-ul FiveM spunea ca peste 170.000 de jucatori foloseau modulul pe servere personalizate.



Rockstar si echipa Cfx.re nu au spus exact ce au de gand sa faca in continuare cu FiveM si RedM. Dar utilizatorii GTA RP si jucatorii de Grand Theft Auto Online pot vedea probabil perspectivele unui astfel de anunt: In timp ce marile studio-uri mondiale ale Rockstar Games isi indreapta atentia catre Grand Theft Auto 6, lumile virtuale din Grand Theft Auto Online (si Red Dead Online) pot continua sa prospere si sa se dezvolte prin intermediul modurilor si al comunitatilor inca active.

rockstargames.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top