O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS Ralph Lauren dezvaluie o noua linie vestimentara in colaborare cu G2 Esports

G2xRalphLauren.png


Ralph Lauren a anuntat astazi un nou parteneriat cu G2 Esports, o organizatie cu sediul la Berlin care lucreaza cu unele dintre cele mai mari nume din gaming, inclusiv Fortnite si League of Legends. Ralph Lauren va fi de acum inainte brandul oficial de imbracaminte al echipei G2.

Noua colaborare include o colectie capsula in editie speciala, cu sepci de baseball, treninguri, hanorace cu gluga, tricouri si multe altele, stilizate in culorile iconice ale brandului de moda, albastru marin, auriu si rosu cires.

Pentru a promova linia in editie limitata, cele doua branduri au lansat o reclama video plina de energie, care ii urmareste pe unii dintre cei mai buni jucatori profesionisti de la G2 — printre care Nikola "NiKo" Kovač, Steven "Hans Sama" Liv, Michaela "mimi" Lintrup, Zainab "zAAz" Turkie, Julia "juliano" Kiran si altii — printr-un peisaj plin de energie inspirat din New York City, animat in stilul League of Legends. Jucatorii sunt vazuti implicati in diverse activitati; Hans Sama isi imprima numele in stil graffiti pe o cladire, zAAz se deplaseaza cu viteza prin trafic pe o motocicleta, in timp ce juliano se plimba cu un longboard prin oras. Cu totii poarta versiuni animate ale articolelor de imbracaminte din noua colectie limitata.

Scurtmetrajul a fost conceput si produs de echipa de creatie interna a G2, Digiteyes.

G2 considera ca aceasta colaborare va contribui la miscarea acului in eforturile brandului de a introduce jocurile si esports in lumea modei si a stilului de viata.



Echipa G2 de League of Legends va sarbatori lansarea in cadrul LEC Summer Finals, turneul major de League of Legends care va incepe sambata la Berlin. Multi dintre jucatori au intrat pe Instagram pentru a promova noua colectie, care poate fi achizitionata acum de pe site-ul oficial G2.

thedrum.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top