O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS Primul trailer GTA VI este aici

gta-6.jpg


Cu mai putin de o zi inainte ca Rockstar sa publice primul trailer al GTA VI, un cont acum suspendat, numit @Gta6trailerleak, a postat trailerul pe X (fostul Twitter). Desi premiera trailerului GTA VI era programata pentru marti, 5 decembrie, orele 16:00, Rockstar a mers mai departe si a postat trailerul integral pe canalul sau oficial de YouTube.

Trailerul confirma multe mici detalii care au iesit incet-incet la iveala despre GTA VI in ultimii doi ani, printre care se numara si decorul din Vice City si faptul ca jocul va avea ca protagonista prima femeie din serie, cu elemente de poveste inspirate de Bonnie si Clyde. Trailerul spune ca jocul urmeaza sa fie lansat in 2025, desi nu specifica pe ce platforme va fi disponibil.

Dezvaluirea lui GTA VI a fost plina de scurgeri de informatii. La inceputul acestui an, un adolescent din Marea Britanie a fost gasit responsabil pentru scurgerea de informatii de anul trecut, care a distribuit 90 de videoclipuri din procesul de dezvoltare. In plus, saptamana aceasta, a aparut un videoclip pe TikTok care pretindea ca este vorba despre o scurgere de imagini din joc care ar fi provenit de la copilul unui angajat Rockstar. Videoclipurile de pe TikTok (care, in momentul publicarii, sunt inca disponibile pe serviciu) prezinta imagini ale unui monitor de calculator care prezinta cadre largi ale decorului jocului.



theverge.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top