O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 On The Other Hand...

on-the-other-hand.gif


Actualizarea de astazi include o multime de imbunatatiri de quality-of-life care afecteaza fiecare parte a jocului, de la harti, la interfata si gameplay. Cele mai importante puncte vor fi atinse mai jos, dar poti consulta notele de lansare pentru lista completa a ceea ce este nou.

Veste buna pentru stangaci! Jucatorii vor putea acum muta arma dintr-o mana in cealalta si invers. Iti vei putea seta mana preferata in setari si apoi vei putea schimba temporar mana la mijlocul rundei printr-o simpla apasare de tasta (H pe tastaturile din SUA in mod implicit).

sXGUynW.png


Meniul de buy prezinta cateva trucuri noi de care poti profita. Pentru a te ajuta sa decizi daca sa cumperi sau sa economisesti, in partea din dreapta sus a meniului va aparea acum suma minima de bani pe care o vei avea in runda urmatoare (multumim @Valorant). Iar in partea de jos, vei regasi noul panou „Dropped Weapons” unde poti vedea (si echipa in mod direct) orice arma pe care tu sau coechipierii le-ati aruncat in zona de buy.

Avem parte si de anumite modificari in HUD/UI. Pentru cei dintre voi care au memorat o biblioteca intreaga de lineup-uri pentru grenade, un reticul de aliniere va aparea la scurt timp dupa ce tragi cuiul (poti chiar personaliza delay-ul pentru fiecare tip de grenada). Iar daca ai avut probleme in a naviga prin smoke, seteaza un Radar Map Alternate Zoom si adauga un bind pe tasta pentru Toggle Radar Zoom, care iti va permite sa selectezi nivelurile de zoom in timpul unei runde.

Mu3XRew.png


Selectia de harti din Active Duty Map Pool a fost de asemenea actualizata (atat pentru Premier, cat si pentru competitii), eliminand Overpass si aducand inapoi Dust II. Exista modificari la multe alte harti, inclusiv schimbari semnificative la Inferno.

Sari direct intr-un meci si vezi ce este nou sau antreneaza-te cu ceilalti — meciurile de practice si hartile din workshop pot fi lansate acum cu membrii echipei tale!

counter-strike.net
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top