O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS NVIDIA si Microsoft isi unesc fortele pentru a aduce jocurile Xbox pe GeForce Now

Cel mai recent update pentru GeForce Now vine insotit de vestea conform careia NVIDIA lucreaza impreuna cu Microsoft ca parte a unei intelegeri pe 10 ani de a aduce jocurile Xbox pentru PC pe serviciul de cloud gaming GeForce Now.

Biblioteca de titluri Xbox pentru PC s-ar alatura astfel celor peste 1,500 de jocuri disponibile deja, prin GeForce Now, pe mai multe dispozitive. Astfel, in curand, titluri precum cele din seriile Halo, Minecraft sau Elder Scrolls vor fi disponibile si prin streaming pe GeForce Now. In plus, daca achizitia Activision Blizzard de catre Microsoft va fi aprobata si finalizata, acestora li se vor putea alatura si jocuri precum Call of Duty si Overwatch.

Sons_Of_The_Forest.jpg


Integrarea jocurilor Xbox pentru PC in GeForce Now a fost deja demarata si a inceput cu jocurile publicate de Xbox Game Studios pe magazine digitale precum Steam si Epic Games Store. De asemenea, va fi pentru prima data cand titlurile disponibile pe Windows Store pot fi jucate prin GeForce Now. Mai multe detalii despre parteneriatul Microsoft si NVIDIA vor fi disponibile in curand.

Nu in ultimul rand, urmatoarele jocuri au fost adaugate saptamana aceasta in biblioteca de titluri compatibile cu GeForce Now:

Atomic Heart (Steam)
Blood Bowl 3 (Steam și Epic Games Store)
Chef Life: A Restaurant Simulator (Steam)
Sons of the Forest (Steam)
Ember Knights (Steam)
Cartel Tycoon (Epic Games Store)

go4games.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top