O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS LOUD il desemneaza co-owner pe superstarul brazilian Vinicius Jr

vini-jr-loud.jpg


Potrivit unui comunicat, atacantul lui Real Madrid va colabora cu @LOUD pentru noi initiative educationale si productie de continut. In special, LOUD va sprijini activitatile create de Institutul Vini Jr, o entitate care ofera copiilor brazilieni resurse educationale prin intermediul unei aplicatii mobile. Echipa de esports si Vinicius Jr vor implementa noi continuturi si vor cauta sa imbunatateasca educatia la inceputul anului pe teritoriul brazilian.

Vinicius Jr, pe de alta parte, va produce continut exclusiv pentru LOUD pe canalele de socializare ale echipei. Acest lucru va permite celor din LOUD sa se "reorienteze catre urmatoarea generatie de divertisment", fotbalistul brazilian fiind ambasadorul si figura publica perfecta.

Bruno Bittencourt, co-fondator al LOUD, a declarat: "Am fost foarte incantat de aceasta ocazie: Vini Jr reprezinta modul in care cultura de gaming evolueaza dincolo de ecran si ajunge in moda, sport si chiar in cauze sociale. Impreuna, vom exersa aceasta noua identitate prin dezvoltarea de continut original, sprijinirea educatiei tinerilor si gasirea de noi modalitati de a imbunatati comunitatile din Brazilia si America Latina. Suntem foarte incantati sa ii uram bun venit lui Vini Jr in grupul de proprietari al LOUD, in timp ce lucram pentru a inspira urmatoarea generatie de gameri."

Vinicius Jr se alatura clubului de fotbalisti implicati in esports
Extrema braziliana nu este primul jucator de fotbal care face parte din industria sporturilor electronice. La inceputul acestui an, legenda argentiniana si castigatorul Balonului de Aur Lionel Messi a devenit co-owner al organizatiei argentiniene KRÜ Esports, fondata de fostul fotbalist si fost coechipier al lui Messi, Sergio Agüero.

Luna trecuta, fotbalistul suedez Pontus Jansson a devenit co-owner la GODSENT, iar fostul fundas central de la Juventus — Giorgio Chiellini, a investit de asemenea in 2021, in sporturi electronice prin intermediul 2WATCH, o companie italiana de esportainment.

Fondata in 2019, LOUD este una dintre organizatiile de esports cu cea mai rapida crestere din America Latina si din intreaga lume. Datorita bazei sale de fani pasionati si prezentei internationale, brandul LOUD s-a raspandit rapid in titluri de jocuri precum VALORANT, League of Legends si Liga braziliana Free Fire.



esports.net
 

LOUD

Esports Club
CONT GESTIONAT DE LLG®
Joined
Mar 1, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Location
Brazil
Website
loud.gg
Nascemos, crescemos e seguimos fazendo história. Seja muito bem-vindo à LOUD, @ViniJr!
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top