O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 FaZe Clan castiga IEM Chengdu 2024

champions-of-iem-chengdu.jpg


@FaZe a devenit campioana la IEM Chengdu dupa ce a invins din nou @MOUZ, de data aceasta cu o victorie cu scorul de 2-0 la general (13:10 pe Overpass si 13:6 pe Nuke) in marea finala a turneului. De asemenea, acesta este primul titlu cu FaZe a jucatorului David "frozen" Čerňanský de cand s-a transferat chiar de la MOUZ la sfarsitul anului 2023.

Echipa internationala a castigat al treilea sau titlu de CS2 pe LAN intr-o serie de sapte finale consecutive care dateaza de la IEM Sydney, desi nu mai ridicase un trofeu de la al doilea eveniment din aceasta serie — CS Asia Championships din Shanghai, unde a invins tot pe MOUZ in finala.

MOUZ, adesea criticata pentru ca nu arata cea mai buna forma in zilele de arena, a capatat incredere pe scena cu o victorie mare impotriva celor din G2 in semifinale si se bucura de mediul cu presiune scazuta de la Wuliangye Chengdu Performing Arts Centre, in comparatie cu Spodek Arena, LANXESS sau o arena de Major.

FaZe castiga ceva timp liber, dar nu se va odihni prea mult dupa victoria de la Chengdu. In ciuda oboselii, urmatorul eveniment este ESL Pro League, care va incepe pe 23 aprilie, unde sunt cap de serie in Grupa A. MOUZ de cealalta parte este echipa campioana a editiei precedente — ultimul eveniment jucat in CS:GO, va astepta cu nerabdare o noua sansa de a face un nou parcurs in forta din Grupa C.

esl.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top