O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS EA SPORTS FC — continuatorul spiritual al seriei FIFA

Electronic Arts a anuntat ca branding-ul EA SPORTS FC, titlul seriei care va inlocui FIFA in portofoliul jocurilor sportive ale companiei, isi va face debutul in peste 100 de meciuri globale de fotbal, incepand chiar din acest sfarsit de saptamana.

Compania a dezvaluit primele imagini cu viitorul fotbalului interactiv, introducand noua viziune de brand, identitate si logo EA SPORTS FC. FC va deveni platforma EA SPORTS unde vor fi create, inovate si dezvoltate noi experiente de fotbal, conectand totodata milioane de fani prin intermediul consolelor, dispozitivelor mobile, online sau al produselor esports.

CofADOV.jpg


In urmatoarele zile, brand-ul EA SPORTS FC isi va face debutul in peste 100 de meciuri ale celor mai mari ligi din lume. Fanii fotbalului vor vedea pentru prima data noua identitate de brand in actiune, prin intermediul partenerilor EA SPORTS din Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, WSL, NWSL, CONMEBOL si multi altii. Voci din intreaga lume a fotbalului global se alatura EA SPORTS pentru a da startul unei noi ere a jocului, sute de ligi, branduri si atleti distribuind astazi logo-ul EA SPORTS FC pe platformele lor.

De altfel, si echipele din SuperLiga Romaniei (ex-Liga 1) s-au alaturat acestei initiative, confirmand faptul ca intrecerea noastra interna isi va face aparitia in EA SPORTS FC.​
Acum incepe povestea EA SPORTS FC. Avem la baza 30 de ani de leadership in care am creat experiente ce au adus laolalta comunitatea globala a fotbalului si vom continua sa punem fanii pe primul loc si in viitor. EA SPORTS FC va fi un simbol al sportului, un simbol al inovatiei si al schimbarii si suntem nerabdatori sa le dezvăluim fanilor in luna iulie mai multe despre viitorul vizat.

– Nick Wlodyka, SVP & GM, EA SPORTS FC
Noul branding este inspirat direct de joc si de o forma dominanta in cultura fotbalului, care reprezinta sportul in multiple dimensiuni, mai exact triunghiul. De la pase la faze fixe, aceasta forma este adanc inradacinata in ADN-ul experientelor de fotbal EA SPORTS; de la unghiurile izometrice de la prima noastra experienta 8-bit la poligoanele triangulate din fiecare pixel ale celor mai recente jocuri, dar si simbolul emblematic al jucatorilor, care apare deasupra fiecarui atlet in fiecare meci. Mai multe detalii despre identitatea de brand si limbaj de design sunt disponibile aici.

EA Sports defineste de 30 de ani fotbalul interactiv si a construit o comunitate globala de peste 150 de milioane de fani, pe diferite platforme – o comunitate pe care EA SPORTS FC va continua sa o dezvolte alaturi de parteneri cu viziune comuna, aceea de a contura un viitor al fotbalului in care fanii sunt pe primul loc. Bazat pe incluziune si inovatie, fanii vor avea acces la peste 19.000 de jucatori licentiati, 700 de echipe si 30 de ligi, iar cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, experienta va fi extinsa si spre fotbalul feminin si echipe de amatori.

Fanii se pot inregistra pe easports.com/fc pentru a se alatura “Clubului” si pentru a se afla printre primii care afla mai multe informatii, inainte de actualizarile programate pentru luna iulie a acestui an.

7gGpPXI.jpg


go4games.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top