O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

[RESPINSA]Reclamatie admini

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Oct 8, 2020
Messages
29
Reaction score
2
TTDDGaW.png
Nick-ul tau: te bat ca in balta alba
TTDDGaW.png
Nick-ul adminului pe care il reclami: n0name ( cel care m-a banat ) , am parole si inca unu Edi sau ceva de genul.
TTDDGaW.png
STEAM ID: STEAM_0:0:489695768
TTDDGaW.png
Data si ora: 08.10.2020 / 19:00
TTDDGaW.png
Dovezile tale:
8fd37017276e594de7edf1ab9c5b0410.png

https://gyazo.com/8fd37017276e594de7edf1ab9c5b0410

TTDDGaW.png
Alte detalii: Am luat ban pe un cont care nu este al meu si nu scrie nimic despre asta in regulament. Asta 1 la mana. 2 la mana, ma obliga sa intru pe main unde am global cooldown 35 zile pentru griefing. De ce zic ca sunt incompetenti ? In primul rand, imi pare rau daca va simtiti jigniti, dar chiar sunteti ( cei care ati fost prezenti si m-ati obligat sa intru pe un cont cu global cooldown pentru motive minore, adica griefing, asta fiind IMPOSIBIL, documentati-va ). E clar ca cei care erau online la acea ora nu au nicio treaba cu acest joc ( sa nu se inteleaga ca ma iau de playstyle-ul fiecaruia ). Mai jos atasez o poza cu contul banat ( main-ul ) si va rog sa va interesati ca NU PUTETI JUCA PE SERVERE SECURIZATE VAC DACA AI GLOBAL COOLDOWN ( permanent sau nu ). Rog si conducerea sa instruiasca mai bine acesti inapti care strica distractia altora. Las mai jos main-ul, imi dati add si vorbim daca chiar trebuie sa demonstrez ceva ce nu e in regulament si se inventeaza reguli de la toti incompetentii.


https://gyazo.com/ef31011eedef1dc7d2e25bbc2418c7d7 - Poza cu main-ul banat.

https://steamcommunity.com/id/grizzlydaking/ - main-ul meu

P.S.: Faza a fost in felul urmator : M-a intrebat am parole daca am un main, i-am zis situatia, i-am dat link la cererea lui ( prima data am refuzat ca stiu ca nu exista asa ceva in regulament, iar acel Ed1 m-a luat la **** ca sa il dau cand il cere, mai avea putin ma lua si la bataie ) , au mai trecut 2 runde, dupa ( nu stiu daca au mai intrebat ceva pe chat, nu am citit, am intrat sa ma distrez, nu sa ma cert cu ei pe chat ) am vazut intrebarea " ai de gand sa intri pe main sau nu " , si in secunda 2, am apasat Y sa scriu si am luat ban fara sa apuc sa scriu 2 litere. Repet, nu stiu daca m-au mai intrebat ceva, eu cand am vazut , am vrut sa scriu si m-au banat fara niciun motiv, fara sa imi dea dreptul sa raspund cu " da " sau " nu " si cred ca si fara nicio dovada. Rog sa se lase si dovada aici + partea din regulament care ma obliga sa ma joc de pe MAIN. Numai bine.
 
Joined
Sep 14, 2017
Messages
273
Reaction score
38
Age
35
Location
Germany
Re: Reclamatie admini incompetenti

daca nu ai fi asa de INAPT cum zici tu ca suntem noi ai fi putut sa zici din prima ca ai cooldown de 1 luna... ca dupa cum bine stii ca doar tu esti ala de le stie pe toate cooldown porneste de la 30 min ... poti sa zici din prima nu sa te dai mare.
 
Joined
Oct 8, 2020
Messages
29
Reaction score
2
Re: Reclamatie admini incompetenti

Am specificat asta. Te rog sa iei legatura cu cineva care are acces sa iti ofere informatia asta ( din consola ). Aproximativ cu cuvintele astea " Am global cooldown 35 zile pentru griefing " si am spus-o de 2 ori. Astept unban-ul.

EDIT : Niciunul din noi nu a fost atent 100% in chat. Eu daca mi-am luat ban pentru asta, ce ar trebui sa primesti tu ? Sunt curios si astept un raspuns la intrebarea asta impreuna cu unban-ul.
 
Last edited:

Tibster

hall of fame
Joined
Jun 5, 2011
Messages
3,661
Reaction score
418
Age
30
Location
Bucuresti
Re: Reclamatie admini incompetenti

Bun, bun, bun.

Avandu-ti in vedere felul de a te exprima si faptul ca stii sa formezi o fraza completa si corecta, cu subiect si predicat, voi incerca sa ma adresez la fel, bineinteles, fara jignirile de rigoare, ca suntem domni.
Vezi tu, baiete, si cu mine ti-ai incercat norocul cand ai incercat sa faci pe Avocatul Poporului.
Baietii mei nu sunt inapti, ci voi, care va umflati in pene intre 4 pereti.

Ban-ul ti-l reduc la 3 zile, data viitoare o sa ramana permanent.

PS: Mai da-i o fuga si citeste regulamentul la paragraful unde scrie clar ca in cazul persoanelor fara STEAM sau NON-PRIME, se poate bana si fara dovada. Nu mai selecta doar ce crezi sau ma rog, ai impresia ca e corect.:)
 
Last edited:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top