![]() |
|
|||||||
| Achizitionare server LaLeagane ! | Inregistrare | Descarcari | Regulament Forum | Lista Membri | Calendar | Cauta | Mesaje noi | Marcheaza forum ca fiind citit |
| Ghena virtuala Relax Topicuri vechi, inchise |
![]() |
|
|
Unelte Topic | Mod Vizualizare |
|
|
#1 |
|
Newbie
|
Nick cu care jucati pe server :rata
Cnp (primele 7 cifre) : 1900201... SteamID : Y!ID : rata_cs@yahoo.com Varsta (minim 16 ani): 20 De cat timp joci pe svr?: Cat sa ma stie toata lumea Sunteti dispusi sa tineti redirecte?: Am tinut si pana acuma si am sa tin.. Intervalul in care poti admina ZI/NOAPTE(00:00-..) : Mai toata ziua ca ma vedeti cu totii PS : Precizez si eu ceva acuma dak mi se accepta... 1 Dak eu sunt viu si ala mort injura de mama focului de unde sa vad eu.... 2 Dak ala zice si nu arata ce a scris de unde sa stiu sai dau gag 3 Dak nu miam facut treaba http://www.laleagane.ro/forum/showthread.php?t=171894 ( ultimi 3 cine ia banat aseara ) si pe cei care fac RECLAMA la sv ..... Stiti voi care... 4 Intrebatii pe OutLender si Pe DSF cine a ramas ultimu pe sv si dak mi`am facut TREABA... 5 Acuma asi dori un simplu SLOT si sa il lasati pe cel care a facut reclamatie sa admineze.... MULTUMESC ANTICIPAT !
Catelus cu paru cret Sa ai jeep-ul in cotet Si-o Madona ca vecina !Si lopata pentru bani La Anu si La MulTi Ani ! Ultima modificare a fost facuta de rata; 08-02-2010 la ora 03:17 AM. |
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
prooo...nasol ca ai luat rmv:wink:
Ultima modificare a fost facuta de Outlender; 07-02-2010 la ora 06:23 PM. |
|
|