![]() |
|
|||||||
| Achizitionare server LaLeagane ! | Inregistrare | Descarcari | Regulament Forum | Lista Membri | Calendar | Cauta | Mesaje noi | Marcheaza forum ca fiind citit |
| Mariri si Degradari Modificari accese admini |
![]() |
|
|
Unelte Topic | Mod Vizualizare |
|
|
#141 |
|
Member
|
Nick: Option
Grad: Colonel Motiv: A facut ss la un admin, i-am atras atentia sa nu mai faca ss si lam intrebat daca stia ca nu are voie sa foloseasca comenzi pe alt admin, a spus ca nu a stiut, am inteles, iam spus doar sa nu mai faca ss pe viitor, a inteles. Peste aproximativ 2,3 harti da 1 kick si 1 ban permanent, in timp ce se juca, il intreb option ai dovada pe banul dat, da? Pai ala e banat de mult, de alt admin ...jucatorul care a luat ban permanent a facut cerere unban, Option nu avea dovada pentru banul dat, i-am zis pe mes, option ce facem cu omul ca are ban degeaba, cica dai unban, pai lol frate ! Suspend pana vorbeste cu Alemao/Fnk, sa ia ei o decizie :)
|
|
|
#142 |
|
Junior Member
|
Remove:
*Relax* byby *RelaX* Underworld *RelaX* draguTzu* *RelaX* pinky *relax* FasT *relax* Die$eL *relax* the god *relax* *vLj* *relax* cRiZZy --> Pentru inactivitate server/forum.
|
|
#143 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Junior Member
|
Urmatorii au remove pentru inactivitate pe forum/server/redirecte:
-xander -Bertix -Gaby23 -Ursaru -SeaLtH -org -Betiva Urmatorii au primit -1 pentru activitate mai putina pe forum/server/redirecte: -Adri4n -xuereb -Shad3 -Zerquid
This world is a cruel place and we're here only to lose , so before life tears us apart let death bless me with you ! Ultima modificare a fost facuta de zozoLina; 21-06-2010 la ora 01:16 AM. |
|
|