O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ELECTRIC Kia EV9 — cel mai spectaculos SUV al coreenilor

kia-ev9.jpg


Kia EV9 este cel mai mare SUV electric al producatorului coreean si este acum disponibil si in Romania. Noul model ofera spatiu vast si dotari demne de clasa premium.

Kia EV9, cel mai mare SUV cu zero emisii al producatorului coreean, poate fi comandat acum si in Romania. Clientii au la dispozitie doua niveluri de echipare: Earth si GT Line. EV9 poate fi cumparat in configuratii cu tractiune spate sau tractiune integrala, bateria fiind aceeasi pentru toate modelele, indiferent de echipare, fiind vorba despre o unitate de 99.8 kWh. Kia anunta ca aceasta masina poate parcurge pana la 505 kilometri cu o incarcare completa.

Kia EV9 — Mare cat un BMW X7, dar cu zero emisii​

Nu va fi greu sa iti dai seama ca EV9 este cea mai mare Kia din istorie. Statura masinii este impozanta, iar designul angular a creat spatiu din belsug la interior. Pentru ca avem de-a face cu o masina mare, Kia EV9 poate fi echipata cu jante cuprinse intre 19 si 21 de inch, care amplifica masivitatea masinii.

EV9 masoara peste 5 metri in lungime si aproape 2 in latime, putand gazdui pana la 7 pasageri. Versiunea de top vine cu 6 locuri individuale, iar pasagerii de pe randul 2 dispun de fotolii reglabile electric, incalzite si ventilate. In versiunea de top GT Line, Kia EV9 are un pret de pornire de €83.279.

Soferul si pasagerul din fata sunt tratati cu acelasi nivel de confort, avand la dispozitie scaune electrice, incalzite, ventilate si cu functie de masaj. Pe langa aceste dotari de confort, in standard sunt incluse sisteme de siguranta precum asistent pentru mentinerea benzii de rulare, asistent pentru evitarea coliziunilor frontale, asistent pentru unghiul mort si pilotul automat adaptiv.

promotor.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top