O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO Doodles anunta povestile bazate pe NFT-uri cu Pharrell Williams, Lil Wayne si altii

doodles-x-pharrell.png


Doodles a anuntat recent "Dullsville and the Doodleverse", o colaborare cu producatorul american de inregistrari si rapperul Pharrell Williams.

Dupa anuntul din cadrul platformei X (Twitter) pe 4 aprilie, aceasta initiativa face parte dintr-o campanie mai ampla denumita "Project Gray", care are ca scop oferirea unei experiente captivante si multidimensionale de povestire prin diverse mijloace, cum ar fi filme, muzica, evenimente live, parteneriate, produse si obiecte de colectie digitale.



Pe langa muzica lui Pharrell Williams, campania se va bucura de talentul unor artisti renumiti precum Lil Wayne si Coi Leray. Acesti artisti isi vor folosi vocea pentru personajele din film, Lil Wayne interpretandu-l pe "Captain Stoke", iar Coi Leray preluand rolul lui "Deysi".

Programata pentru lansare in aceasta vara, campania va culmina cu o premiera imersiva la Festivalul International de Film de la Toronto, in septembrie. Potrivit postarii, detalii ulterioare privind colaboratorii, distributia si alti artisti vor fi dezvaluite in curand.

Acest anunt inseamna inca un pas inainte pentru Doodles in extinderea orizonturilor sale dincolo de spatiul NFT.

Recent, proiectul a dezvaluit un parteneriat cu MNTGE pentru a introduce jachete vintage inspirate din NFT-uri. Printre initiativele anterioare se numara colaborarea cu Casio pentru introducerea unui ceas G-Shock fizic insotit de NFT corespunzator din colectie, precum si o colaborare cu Crocs pentru Classic Clogs si NFT-uri fizice in editie limitata.

cryptoflies.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top