O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ELECTRIC Alfa Romeo Milano debuteaza drept primul model electric al italienilor

alfa-romeo-milano.png


Alfa Romeo a prezentat prima sa masina electrica din istorie. SUV-ul Milano debuteaza cu pana la 240 CP in echiparea Veloce.

Asteptarea a luat sfarsit, iar producatorul italian a dezvaluit primele imagini si informatii despre cel mai nou model al sau, Milano, care marcheaza si primul pas al brandului catre un viitor electric. Milano este prima masina electrica de la Alfa Romeo, dar va fi disponibila si cu o motorizare mild-hybrid.

Alfa Romeo Milano masoara 4,17 metri lungime, 1,78 metri lungime si 1,5 metri inaltime, fiind categoric un SUV de segment B. Cu toate ca foloseste aceeasi platforma tehnica cu Jeep Avenger, italienii au avut grija sa deseneze o masina complet diferita.

Milano este fara dar si poate o Alfa Romeo, fiind usor de identificat gratie scutului integrat in partea frontala si a farurilor subtiri. Profilul este dinamic, cu jante ce pot ajunge pana la 20 de inch, iar stopurile sunt incastrate intr-o banda neagra ce se intinde pe toata latimea masinii.

Alfa Romeo Milano vine cu 3 optiuni de motorizare​

La interior, Alfa Romeo Milano nu se dezice de spiritul italian si ofera un design „orientat catre sofer”. Instrumentarul de bord digital este invaluit de acea „gluga” specifica, asa cum am vazut pe Giulia si Stelvio facelift sau pe noul Tonale. Sistemul de infotainment ruleaza pe un ecran montat central, care are o diagonala de 10,25 inch.

In materie de dotari, Milano pune la dispozitie pilot automat adaptiv, senzori de parcare fata/spate si o camera de marsarier. De asemenea, Alfa Romeo spune ca portbagajul are un volum maxim de 400 de litri.

Vor exista 3 motorizari pentru Milano, dintre care doua complet electrice. Motorizarea de baza consta intr-un motor de 1,2 litri cu tehnologie mild-hybrid, care produce 136 CP. Motorul electric este integrat in cutia automata cu dublu ambreiaj si 6 trepte.

Urmeaza prima versiune electrica, cu 156 CP si bateria de 54 kWh, care permite o autonomie maxima de 410 kilometri. In cele din urma, versiunea de top Veloce, care dispune de 240 CP si de aceeasi baterie de 54 kWh. Alfa Romeo declara ca masina se poate incarca cu pana la 100 kW DC, ceea ce ar insemna ca nu ar trebui sa dureze mai mult de 30 de minute pentru a incarca masina de la 0 la 80%.



promotor.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top